Warning: Declaration of quickmenu_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/dekleinester.nl/httpdocs/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 0 Warning: Declaration of Walker_Category_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/vhosts/dekleinester.nl/httpdocs/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 0 De kleine ster - De kleine ster
Home   De kleine ster

De kleine ster

           12633571_951245501626517_5860257523673600920_o        

                        

 De kleine ster

In deze sectie kunt u nader kennis maken met de opvang zelf. Allereerst met mijzelf als leidster en oprichtster van De kleine ster. Het dagritme is voor ons erg belangrijk en daarover kunt u bij het kopje dagritme meer over  lezen. De samenstelling van de groep komt daarna aan de orde.

Een huiselijke sfeer, die vergelijkbaar is met die van u thuis, is erg belangrijk in het opgroeien van kinderen en hierover kunt verder lezen op de volgende pagina.

Wennen aan een opvang is erg spannend. Hier bieden we een speciaal programma voor aan, te lezen op de pagina “voor het eerst”

We besluiten deze sectie met twee pagina’s, één pagina over ons unieke concept en één lange pagina over onze visie op kinderopvang.